Izrada sajta

izrada sajtaIzrada sajta je jedan od prioriteta za svako ozbiljnije preduzeće koje želi da unapredi svoje poslovanje i dođe do većeg broja klijenata, poslovnih partnera i mušterija. Internet sajt je stalno dostupna informacija o poslovanju jednog preduzeća, njegovim uslugama, vrednostima i uspesima. Internet sajt je stalno prisutna vizit karta koja je često zaslužna za prvi utisak koji neko stiče o vašem preduzeću i vašem poslovanju. Sem toga, sajt je 24-časovno dostupan i na usluzi vašim klijentima.

Ali da bi sajt ispunio sve svoje mogućnosti, potrebno je da za izradu sajta bude angažovana kvalitetna programerska firma i SEO agencija koja će voditi računa o svim aspektima kvalitetne izrade sajta i SEO optimizacije. Spektrum kooperativa je programerska firma ali ujedno i marketinška i konsalting firma, koja unapređuje vaš biznis. Analizom vašeg poslovanja možemo doći do celokupne strategije za vašu internet prezentaciju kao i do rešenja za kvalitetan i atraktivan sajt koji će maksimalizovati vaše šanse da povećate svoj profit. Kreiranjem marketinške strategije, uključivanjem potencijala koje pružaju društvene mreže, različiti medijski formati kao i naši brojni portali, značajno ćemo povećati broj posetilaca vašeg sajta a atraktivnim prikazom vaših usluga, povećaćemo i konverziju posetilaca vašeg sajta u vaše kupce.

Danas mnoge firme i pojedinci žele biti prvi na Guglu. Više od polovine internet korisnika koji pretražuju Gugl, poseti samo neki od prva tri ponuđena odgovora na njihovu pretragu. SEO optimizacija je skup tehnika koje se sprovode kako bi se povećale šanse vašeg sajta da se pojavi prvi na Guglu. Optimizacija sajta podrazumeva tehničko unapređenje sajta prema kriterijumima na kojima insistira sam Gugl. Uz to, vaš sajt mora da sadrži tekstove i informacije koje su relevantne za oblast vašeg poslovanja i koje su u vezi sa onim što će vaši potencijalni partneri i kupci pretraživati na internetu. Ako vi prodajete pločice za kupatilo, vaši potencijalni kupci će na Guglu najverovatnije kucati pretragu: ”pločice za kupatilo” i zato je važno da vi na svom sajtu imate kvalitetno napisane i optimizovane tekstove o pločicama za kupatilo. Uz to, postoje još neke strategije koje podižu rejting vaših stranica i vaših tekstova.

Spektrum kooperativa svojim klijentima garantuje da će se pozicija njihovog sajta na Guglu značajno poboljšati, da će se povećati broj posetilaca sajta i da će se investicija u izradu i optimizaciju sajta isplatiti. Sem toga, Spektrum kooperativa garantuje da će sajt i optimizaciju sprovesti prema najboljim standardima izrade sajta i SEO optimizacije, u skladu sa najboljim programerskim praksama i u skladu sa kriterijumima na kojima insistira Gugl.

Izrada sajta mora da vodi računa o bezbednosti, atraktivnosti, prilagođenosti sajta svim uređajima – mobilnim telefonima, tabletima, laptopovima i dekstop računarima, brzini sajta, kao i o relevantnosti i kvalitetu sadržaja na sajtu. Za izradu sajta i SEO optimizaciju kontaktirajte Spektrum kooperativu na telefon: 062/234-251, Viber/WhatsApp:+38162234251 ili na i-mejl: kontakt@spektrum.rs.