Prvi na Guglu

prvi na guglu

Portal Prvi na Guglu nastao je nakon uspešnog eksperimenta koje su portal Preporučujemo i programerska firma i SEO agencija Spektrum kooperativa sproveli u aprilu 2019. godine. Cilj eksperimenta bio je da se utvrdi u kom roku će se stranica Prvi na Guglu, stranica sa sajta Spektrum kooperative, pojaviti kao prva na Guglu. U roku od mesec dana stranica se pozicionirala kao prva na Guglu a rezultati eksperimenta opisani su u ovom tekstu na portalu Preporučujemo.

prvi na guglu
Pretraga za: Prvi na Guglu

Cilj portala Prvi na Guglu je da okupi ljubitelje SEO optimizacije, programiranja, analize i obrade podataka, kako bi se na njemu razmenjivale informacije o najboljim praksama SEO optimizacije, programiranja, kao i poslovnog unapređenja na osnovu analize i obrade podataka. Portal uređuju programerska firma Spektrum kooperativa i novinari portala Preporučujemo.

Za usluge SEO optimizacije vašeg sajta, kontaktirajte Spektrum kooperativu na i-mejl: kontakt@spektrum.rs ili na Telefon/WhatsApp/Viber: 062/234-251 (+38162234251).

Za saradnju sa portalom Prvi na Guglu kontaktirajte nas na telefon: 063/8383882 ili na i-mejl: kontakt@prvinaguglu.rs.

SEO optimizacija ne može da garantuje poziciju na kojoj ćete se naći ali može da garantuje da će se vaša pozicija na pretraživaču popraviti, da će optimizacija sajta poštovati najbolje standarde na kojima insistira Gugl pretraživač, da će povećati broj posetilaca na vašem sajtu, da ćete imati kvalitetniji i relevantniji sadržaj, da će vaš sajt po završetku optimizacije biti tehnički unapređen, atraktivniji, prilagođen za sve širine ekrana i sve uređaje, i da će vam se investicija u SEO isplatiti.

Instalacijom statističkih alata na vašem sajtu možete zajedno sa Spektrum kooperativom da u etapama pratite kako se poboljšava pozicija vašeg sajta i povećava broj vaših posetilaca. Analizom tog novonastalog saobraćaja, mogu se doneti pravilne odluke za dalji nastavak optimizacije kako bi se sve više iskorišćavale mogućnosti vašeg prisustva na internetu. Spektrum kooperativa je i marketinška firma, kao i konsalting firma, koja može da unapredi vaše poslovanje korišćenjem proverenih strategija za povećanje prisutnosti vašeg proizvoda i brenda na tržištu.