Najbolje knjige o SEO optimizaciji

SEO optimizacija je oblast koja se brzo menja i razvija pa zahteva stalno učenje i usavršavanje. Izabrali smo najbolje knjige o SEO optimizaciji koje vam mogu pomoći da steknete kvalitetno znanje o ovoj oblasti.

The Art of SEO (Umetnost SEO-a)

the art of seo

Optimizacija sajta zahteva sveobuhvatnu strategiju koju ćete pronaći u ovoj knjizi. Knjiga se redovno ažurira novim informacijama koje prate aktuelne promene u SEO optimizaciji.

Marketing in the Age of Google (Marketing u doba Gugla)

marketing in the age of google

Ova knjiga je praktičan vodič za unapređenje vašeg poslovanja putem internet marketinga koja vam prikazuje dokazane metode reklama na internetu.

SEO for Dummies (SEO za glupane)

seo for dummies

Iz ove knjige ćete naučiti efikasne taktike za promociju vašeg vebsajta. U 10 odvojenih knjiga dobijate sveobuhvatan vodič za SEO trikove.

SEO 101: Learn The Basics of Search Engine Optimization (SEO 101: Naučite osnove SEO-a)

seo 101

Ova knjiga je korisna i za početnike i za one koji žele da obnove svoje znanje o SEO optimizaciji. Saznaćete osnove o SEO-u i zašto je važan.

SEO Like I’m 5: The Ultimate Beginner’s Guide to Search Engine Optimization (SEO kao da imam 5 godina: Ultimativni vodič za početnike u SEO-u)

seo 5

U ovoj knjizi naići ćete na uputstva kako da privučete nove posetioce stvaranjem zajednice oko vašeg sadržaja. Knjiga sadrži brojne besplatne alate, korisne pristupe, studije slučaja, primere i savete.

Pročitajte još i: 10 najvažnijih faktora SEO optimizacije u 2019. godini.